Vijesti

Na uzvišenom položaju Zelene Hrvatske u Daruvaru novi ugostiteljski objekt restoran Greenberg

Do Zelenog brijega 54 od centra je nekih malo više od dva kilometra. Položaj uzvišen u okruženju pašnjaka, livada, potoka… Boja u nazivu brijega na navedenoj adresi dominira i zimi kad nema snijega. Objekti znalački uklopljeni u prirodni ambijent. Restoran uređen u rustikalnom stilu, neobvezno, asocijativno vraća u prošlost kada je pokućstvo bilo nekako univerzalno, starinski drveni ormari, sanduci, škrinje, izložena stara kuhinja, petrolejske svjetiljke, lavor, sapun, stara pegla na žar, udobna fotelja, pletivo pokraj fotelje, gramofon na navijanje, stari dobri radio, kamin na drva… Povratak u prošlost do kojeg se laganim hodom dođe za manje od pola sata, tako drugačije od svega što imamo u gradu a tako poznato iznutra jer vidiš detalje koji su nekada dom stvarno činili toplim kutkom. Sve to je novi ugostiteljski objekt Greenberg u koji nas je prije svečanog otvorenja uveo Nino Medaković. Da se ne zaboravi Nino je s timom ljudi s kojima je okružen pokretač programa koji su u Daruvaru postali sastavnica kalendara godišnjih događanja. Kada je riječ o ugostiteljskom objektu Greenberg koji se za svekoliku javnost otvara u ponedjeljak 10.veljače a kako kaže Nino Medaković
Medaković

Pronašli su partnera, suvlasnika i kuhara, čovjeka iz Našica koji je prošao svijet u kojem je stekao znanja i vještine te došao ovdje u Daruvar u Greenberg. On je Marin Kelbasa. Završio je srednju školu u Našicama, nakon toga usavršavajući se u svom poslu prošao je složene edukacije a životni put otvorio mu je vrata svijeta, najprije kako kaže…
Kelbasa

baza za namirnice za kuhinju Greenberga su domaći proizvodi
Kelbasa

Domaće maslinovo ulje je s otoka Brača, a što se tiče ribe u pregovorima su…
Kelbasa

Specijaliteta Greenberg kuhinje bit će više…
Kelbasa

Kako uoči otvorenja novog restorana u Daruvaru za šefa kuhinje kaže Nino Medaković
Medaković

Što se tiče uređenja koje je na tragu vješto složene zbirke starinskih predmeta
Medaković

Restoran se otvara u ponedjeljak i radit će svaki dan
Medaković

Mjesta ima koliko?!
Medaković

Bit će to i uređen prostor za dječju igru a već imaju i mali zoološki vrt, s kozicama, prasčićima, zečevima…
Medaković

Zaposlenih je 10-tak, uigran su tim i ozbiljno su zasukali rukave, lokacija je čista idejna inspiracija u planu je stavljanje u funkciju smještajnih kapaciteta a prostor je idealan za organizaciju zahtjevnijih tematskih i programskih cjelina. Neka restoran najprije osvoji ljude, pozvani ste doći, provjeriti i degustirati ponudu po preporuci šefa kuhinje Greenberga od ponedjeljka 10.veljače…
Kelbasa

Back to top button