Restoran Taverna Daruvarskih toplica – dva menija s tri slijeda, promotivno i povoljno
Projekt Okusi hrvatske tradicije Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja iz restorana Taverna Lječilišnog hotela Termal Daruvarskih toplica, jednog od 12 iz BBŽ uključenih u manifestaciju, najavio je direktor županijske Turističke zajednice BBŽ Marcel Medak.
Medak
Odabranu ponudu kroz dva pažljivo sastavljena menija čiste tradicije, domaćeg identiteta i bogatstva okusa u restoranu Taverna Lječilišnog hotela Termal u sklopu Okusa Bjelovarsko-bilogorskoj kraja predstavlja voditeljica kuhinje hotela Termal Snježana Blažičko
Blažičko
Drugi meni je…
Blažičko
Na oba menija je slatki stari specijalitet i čaša osvježavajućeg napitka
Blažičko
U sezoni se koriste namirnice s lokalnih OPG-ova a s obzirom kako je riječ o malim obiteljskim gospodarstvima mnogi od njih nisu u mogućnosti imati kroz cijelu godinu uzgojeno voće i povrće pa se izvan sezone namirnice nabavljaju i drugdje. Fina domaća tradicionalna jela u restoranima Taverna i Terasa Daruvarskih toplica u ponudi su cijele godine, i kako naglašava direktor Turističke zajednice BBŽ Marcel Medak
Medak
Projekt je podržala Hrvatska turistička zajednica
Medak
Voditelj službe servisa u Daruvarskim toplicama Edo Vacek o očekivanjima sudjelovanjem u ovom projektu?!
Vacek
Okusi koji vas vraćaju u djetinjstvo i pristupačne cijene a kako ističe prezentator projekta direktor Turističke zajednice BBŽ Marcel Medak
Medak
Među 12 ugostiteljskih objekata u BBŽ uključenih u ovaj projekt tri su daruvarska ugostiteljska objekta, restorani Taverna i Terasa Daruvarskih toplica i kavana Queen.
U drugom eno-gastro projektu je sedam ugostiteljskih objekata to je projekt u trećoj završnoj fazi Šesti elementi u Daruvaru, ističe direktorica Turističke zajednice Daruvar Papuk Ivana Plažanin Vuković
Plažanin Vuković