Vijesti

Počinje realizacija novog projekta u središtu Končanice

Prije dva dana u prostoru Vatrogasnog doma u Končanici održana je sjednica Općinskog vijeća Općine Končanica. Glavne teme sjednice slijedom predloženog Dnevnog reda odnosile su se na Financijski plan Dječjeg vrtića Općine Končanica u prvom polugodištu ove godine, prodaju nekretnina u katastarskoj općini Daruvarski Brestovac, izmjenu Pravilnika o stipendiranju studenata i izmjenu i dopunu Odluke o nerazvrstanim cestama na području općine. U nastavku informacijski detaljnije o svakoj od navedenih točaka. Vijećnici su usvojili Financijski Plan Češkog dječjeg vrtića u Končanici za prvih šest mjeseci ove godine, ističe pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela općine Dalibor Tomašek
Tomašek

Donesena je Odluka o prodaji nekretnina u katastarskoj općini Daruvarski Brestovac
Tomašek

Najavili smo prije nekoliko dana izmjene Pravilnika o stipendiranju studenata, odluku su usvojili vijećnici na sjednici Općinskog vijeća u Končanici, a što se konkretno mijenja kada je riječ o stipendiranju studenata?!
Tomašek

Općina stipendira 10 studenata, stipendija se isplaćuje 12 mjeseci u godini u iznosu od 150 eura mjesečno.
Tomašek

Vezano za izmjene i dopune Odluke o nerazvrstanim cestama na području općine…
Tomašek

Načelnik općine informirao je vijećnike o radovima na sanaciji pješačke staze u središtu naselja i o početku radova na uređenju zgrade zdravstvene ambulante i okoliša oko ove zgrade u općinskom središtu.
Tomašek

Back to top button