Vijesti

Domaći proizvodi u nutritivno vrijednom doručku za dobar dan u Daruvarskim toplicama

Sve počinje za stolom, s dobrim doručkom, domaćim mliječnim proizvodima vrhunske kvalitete, domaćim sokom, domaćim džemovima, slasnim voćem i medom za dobar dan u Daruvarskim toplicama. Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju povezuje goste ustanove s lokalnim OPG-ovima, promišljajući istovremeno o kvaliteti i cijeni proizvoda ponosno opravdavajući i promičući javni karakter zdravstvene ustanove, za primjer drugima. Od polja do stola, doručak u Daruvarskim toplicama s ponudom vrhunskih domaćih proizvoda s daruvarskog područja na zadovoljstvo gostiju odasvud, a o kojem rukovoditelj Odjela prehrane i usluživanja s dijetetikom Dragan Gazibara kaže…
Gazibara

Poticaj ustanovi za ovaj vid povezivanja i upoznavanja s proizvodnim atributima daruvarskog područja bio je…
Gazibara

Upravo je to bio cilj Daruvarskih toplica za dobar početak dana u ustanovi sa kvalitetnim domaćim nutritivno vrijednom doručkom…Kakve su povratne informacije?
Gazibara

Drugi dio povezivanja zdravih namirnica s gastronomijom otkriva vrhunske gastronomske vještine djelatnika Odjela prehrane i usluživanja predvođenih šeficom kuhinje Snježanom Blažičko:
Blažičko

U ponudi su i mliječni proizvodi:
Blažičko

U ponudi za doručak u Daruvarskim toplicama je i domaći med:
Blažičko

O odnosu s gostima prvi čovjek preko kojeg idu zapažanja i reakcije konzumenata doručka u Daruvarskim toplicama je šef servisa Edo Vacek:
Vacek

Ova kombinacija proizvoda a kako ističe šefica kuhinje Snježana Blažičko:
Blažičko

To su tri dobro povezane točke u skladnom trokutu, zdravstvene ustanove, lokalnih OPG-ova i gostiju na dobrom pravcu gastronomskog, usklađenog sa zdravstvenim turizmom, naglašava rukovoditelj Odjela prehrane i usluživanja s dijetetikom Dragan Gazibara:
Gazibara

Back to top button