Vijesti

Šesti elementi i sedam ugostitelja stvaraju okuse koji spajaju hedonizam i zdravstveni turizam u Daruvaru

U restoranu Terasa Daruvarskih toplica u organizaciji Turističke zajednice Daruvar Papuk upriličeno je gastro brendiranje destinacije kroz treću fazu projekta 6. elementi. Ponuda hrane za ovu priliku bila je veličanstvena, vizualni dojam za najvišu ocjenu, tekući prateći program originalan, naši ugostitelji stvarno su se potrudili a destinacija sa svim što ima i može ponuditi gostima, turistički je dragi kamen koji se brusi. O projektu u koji je uvela Daruvar majstorica povezivanja gastronomije i ugostitelja, otkrivajući posebnosti destinacije, savjetnica za razvoj gastronomskih projekata Mediteranske turističke fondacije Karin Mimica. Najprije kratka retrospektiva prve dvije faze projekta…
Mimica

U ovoj trećoj fazi projekta…
Mimica

Za gastro kombinacije koristi se lišće ginka?!
Mimica

Tijekom edukacija koje su ugostitelji imali…
Mimica

Projekt 6. elementi osmišljen je u sklopu aktivnosti Gastronomsko brendiranje Grada Daruvara koje je pokrenula Turistička zajednica Daruvar-Papuk u suradnji s daruvarskim ugostiteljima i tvrtkom Abisal. Elementi su šesti a ugostitelja daruvarskih je sedam otkriva direktorica Turističke zajednice Daruvar Papuk Ivana Plažanin Vuković:
Plažanin Vuković

Kojih je to daruvarskih sedam ugostitelja?!
Plažanin Vuković

Jelovnici koji su napravljeni kombinacija su sve tri faze projekta a u svakoj fazi razvijale su se posebne tematske cjeline:
Plažanin Vuković

O gastronomskoj promociji destinacije koja dio razvojne politike temelji i na turizmu, zamjenica gradonačelnika Daruvara Vanda Cegledi:
Cegledi

Još jedan začin za punoću okusa iz kuta rukovoditelja Odjela recepcije i domaćinstva u Daruvarskim toplicama Mirana Husaka:
Husaka

Back to top button